Proizvodi

Preko 300 različitih modela po meri kupca

Kvalitet pre svega

Tehno Keram u svojoj ponudi ima širok spektar proizvoda od tehničke keramike koji nalaze primenu u elektroindustriji.

Kvalitet proizvoda se zasniva na dugogodišnjem usavršavanju u proizvodnji sopstvene mase, odabirom najkvalitetnijih sirovina koje ulaze u njen sastav, kao i na neprestanom praćenju trendova i uvođenju inovacija u tehnološki sistem.

Tehno Keram nudi mogućnost izrade modela i delova od tehničke keramike po narudžbini, u skladu sa tehničkom dokumentacijom i vašim potrebama.

Pridružite nam se i ostvarite vaše poslovne zahteve koristeći proizvode od najbolje keramike dostupne na našem tržištu. Kvalitet i tačnost dimenzija su garant Vašeg i našeg uspeha!

U nastavku pogledajte deo našeg asortimana.

Porcelan

Porcelan ili porculan je najfinija vrsta keramike dobijena pečenjem na visokoj temperaturi (od 1250 do 1350 °C) mešavine kaolina, kvarca i feldspata. Na ovaj način nastaje staklasta keramika koja je mnogo čvršća no što izgleda i ne prenosi električnu energiju, te može poslužiti i kao izolator. Izrađujemo ga od najkvalitetnijih sirovina evropskog porekla, od mase C-111.

Kordijerit

Za proizvodnju kordijeritne keramike koriste se sirovine – talk, kaolin, glinica, MgO. Ona se uglavnom koristi za proizvodnju proizvoda otpornih na nagle promene temperature, termošokove, imaju malu temperaturnu provodljivost, mali koeficijent termičkog širenja. Uglavnom se koristi za izradu nosača grejača, vatrostalnih ploča i ostalih sličnih proizvoda. Proizvode od kordijerita pravimo od mase C-520.

Steatit

Steatitna keramika, izrađena od kvalitetnog špekštajna, široko se koristi za izolaciju u električnoj i elektroničnoj industriji. To je materijal dobrog otpora pri visokoj temperaturi, dobre mehaničke čvrstoće i izuzetno niskog dielektričnog faktora gubitka. Ove karaktetistike ga čine vrlo pogodnim za visoku frekvenciju, niske gubitke i visoku naponsku izolaciju. Proizvode od steatita pravimo od mase C-221.

Pridružite nam se i ostvarite Vaše poslovne zahteve koristeći najkvalitetnije proizvode dostupne na našem tržištu. Kvalitet i tačnost dimenzija su garant Vašeg uspeha.

Potvrda našeg kvaliteta ogleda se kroz dugoročnu saradnju sa kompanijama kao što su  D.O.O.”Aling Conel” iz Gajdobre, “Mak trade Group” iz Beograda, D.O.O.”Metalke Majur” iz Jagodine i ostali.


Tehno Keram nudi mogućnost izrade modela i delova od tehničke keramike po narudžbini.

Za dodatne informacije i upite, kontaktirajte nas